Zieke leerkrachten? Snel vervanging regelen!

Heeft u één of meerdere collega’s die door ziekte voor korte- of voor langere tijd afwezig zijn? Dan wilt u het liefst zo snel mogelijk kunnen beschikken over een goede vervanger. Klassekrachten helpt u hierbij!

 

Wilt u snel vervanging regelen of uw vervangingspool aanvullen?

Klassekrachten heeft, naast een eigen vacaturebank, een enorm netwerk van vacaturewebsites waar wij uw vacature kunnen plaatsen. Geef ons uw vacature door via het contactformulier en wij zorgen snel voor een enorm bereik. Zo weet u zeker dat niemand uw vacature mist. Daarnaast heeft Klassekrachten een database met veel kandidaten. Wellicht is uw vervanger dichterbij dan u denkt!

Het regelen van vervanging kan u veel tijd kosten, terwijl u deze tijd niet heeft. Wij leveren ook ervaren recruiters die u tijdelijk of voor langere tijd ondersteunen met de werving en selectie van geschikte vervangers.

Wilt u docenten vaker en langer flexibel inzetten?
Het regelen van vervanging bij ziekte is niet altijd even makkelijk. Wanneer u kiest voor payrolling of detachering voor uw vervangers kunt u hen langer en vaker inzetten dan wanneer u ze zelf een (tijdelijk) contract aanbiedt.

De voordelen van payrolling:

  • Geen werkgeversrisico’s
  • Meer flexibiliteit
  • Voordeliger dan uitzenden
  • Geen kosten bij ziekteverzuim
  • Minder administratie rondom flexibel personeel

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We bieden oplossingen voor kleinere en grotere scholen, in primair en voortgezet onderwijs tot en met MBO. Dus ook voor u! Wij kennen het onderwijs en uw uitdagingen als geen ander en bieden graag een oplossing op maat. Vul het contactformulier in of neem contact op met onderstaande contactpersonen.

  Naam

Leonie Vesterink 

Branche Manager Klassekrachten

local, phone icon 0610858785

mail icon l.vesterink@payrollselect.nl
 

Fenny Daud

Fenny Daud 

Recruiter Klassekrachten

local, phone icon 0613119575

mail icon f.daud@payrollselect.nl