Referenties

Naam
 

Els Baauw - Admiraal van Kinsbergenschool 


Ze zijn nu een jaar in Nederland en ook bij ons op school, vijf Syrische kinderen. Destijds gevlucht en ontheemd, nu tot rust gekomen en al behoorlijk goed Nederlands sprekend. Maar die P, D en B blijven lastig. En ook de ‘uu’ -klanken.
Als team besluiten we dat ze extra ondersteund moeten gaan worden om ook dit goed te kunnen leren. Want een volledige integratie in onze samenleving vinden wij van groot belang. En daarbij is het kennen en spreken van de taal een voorwaarde. We willen een onderwijsassistent in zetten die ’s ochtends met hen aan de slag gaat. In een klein groepje en in een aparte ruimte. Voor ons staat vast dat we dit snel willen regelen, dus wordt contact opgenomen met onze contactpersoon van Klassekrachten, een onderdeel van Payroll Select. Zij kent onze school en weet ook nu wat we zoeken. Samen ontvangen en selecteren we kandidaten, de leerkracht bereidt het onderwijsaanbod voor en de kinderen worden geïnformeerd. De week daarop begint de onderwijsassistent aan haar mooie, maar vooral waardevolle klus. In de levens van deze kinderen essentieel en onvergetelijk. En van groot belang. Want alles wat aandacht krijgt, groeit. Daarvan is hier zeker sprake.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo roc id college

Liesbeth Westerhof - ID College Gouda 

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Klassekrachten. Wat Klassekrachten onderscheid, is dat zij geen vaststaande producten in de markt zetten, maar écht aansluiten bij onze wensen en behoeften. We zijn met Klassekrachten in aanraking gekomen na het plaatsen van vacatures via hun site. Naar aanleiding daarvan vond een oriënterend gesprek plaats over onze uitdagingen bij het vervullen van vacatures. ID College wilde graag een betere vervulling van vacatures, waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast wilden wij graag beter vertellen wie ID College is en zichtbaarder zijn als werkgever voor docenten. Echter zonder dat we een groot budget voor employer branding en recruitment hadden. Een uitdaging dus.

Afgelopen jaar heeft Klassekrachten ons bijgestaan in het vervullen van vacatures. Vooral vacatures van docenten, maar ook voor andere vacatures staan zij ons bij. Wij hadden sterk de behoefte om werk uit handen van de teamleiders te nemen in het werving- en selectieproces. Klassekrachten is daar uitermate in geslaagd. En niet alleen in kwantitatieve zin, maar ook door een voorselectie te doen in de reacties. Daarmee droegen zij kandidaten voor die niet alleen qua harde functie-eisen voldeden, maar die ook nog eens bij ID College passen.

Verder heeft Klassekrachten ervoor gezorgd dat wij ook zichtbaarder zijn als werkgever. Niet door dure marketingcampagnes, maar door middel van slim gebruik maken van bestaande kanalen en zo veel mensen bereiken. En doordat wij een eigen recruiter van Klassekrachten kregen, die uit naam van ID College handelde, konden we ons als werkgever beter profileren. Daarnaast doet een frisse blik over onze arbeidsmarktcommunicatie van buitenaf ook al wonderen.

Wij ervaren Klassekrachten als flexibel, open en pro-actief. Zij staan altijd klaar om mee te denken bij uitdagingen, het vinden van oplossingen en bieden van maatwerk. Het voelt echt als een partner in business.'' 

 

Afbeeldingsresultaat voor visio rotterdam

Ulco van der Ende - Visio Onderwijs Rotterdam 

“Ik heb goede ervaringen met Klassekrachten en dit breng ik dan ook graag over op mijn collega’s.”
Visio was met spoed op zoek naar een ervaren docent lichamelijke opvoeding in het speciaal onderwijs. Klassekrachten zocht en vond binnen direct via social media een geschikte kandidaat.

“Belangrijke punten voor mij zijn vertrouwen en een snelle reactie. De recruiter van Klassekrachten had onze wensen goed in beeld.
Klassekrachten was niet helemaal vreemd voor Visio vanwege het feit dat zij de activiteiten van Fairflex hebben overgenomen.

“Maar dit houdt niet eindeloos stand, je moet het ook waar kunnen maken. En dat deden zij. Ze kwamen met de juiste match”.
Niet alle kandidaten waren actief op zoek,maar kunnen getriggerd worden. Klassekrachten zorgt ervoor dat een vacature ook actief onder de aandacht wordt gebracht bij de “latente” werkzoekenden.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Vul het contactformulier in of neem contact op met onderstaande contactpersonen. 

  Naam

Leonie Vesterink 

Branche Manager Klassekrachten

local, phone icon 06 10 85 87 85

mail icon l.vesterink@payrollselect.nl
 

Fenny Daud

Fenny Daud 

Recruiter Klassekrachten

local, phone icon 06 13 11 95 75

mail icon f.daud@payrollselect.nl