Payrolling onderwijs

Payrolling in het onderwijs

Met payrolling kunt u flexibel inspelen op de ontwikkelingen binnen uw school zonder het financiële risico te lopen op ziekte-, WW- of wachtgeldverplichtingen. Payrolling is zeer geschikt als oplossing voor vervanging bij ziekte of verlof. Kortdurig of langdurig. Als u kiest voor payrolling voor uw vervangers, kunt u deze langer en vaker inzetten dan wanneer u ze zelf een (tijdelijk) contract aanbiedt. Zo kunt u uw vervanging slimmer en effectiever inzetten en kiest u voor continuiteit voor uw school en uw leerlingen.

Wat betekent "meer flexibiliteit"?

Payroll Select is één van de grootste payrollers van Nederland, aangesloten bij de ABU (branchevereniging voor uitzendorganisaties). In samenwerking met Payroll Select kunt u uw invallers, conform de ABU CAO, de eerste 78 weken (1,5 jaar) een onbeperkt aantal contracten bieden, dus ook een contract voor de duur van 1 dag! Na 78 weken mogen wij zelfs nog 6 contracten in 4 jaar aanbieden. Door een samenwerking met ons aan te gaan kunt u dus profiteren van meer flexibiliteit en kunt u uw vervangingspool optimaal inzetten.

Hoe werkt het?

Wanneer u zelf een kandidaat heeft gevonden voor uw vacature neemt Payroll Select hem of haar in dienst voor de door u gewenste periode. Payroll Select verzorgt voor u alle werkgeversverplichtingen, zoals onder andere uitbetaling van loon, afdracht van premies en, indien nodig, begeleiding bij ziekte. Met payrolling heeft u geen werkgeversrisico noch opbouw van werkgeversverplichtingen.  Omdat u de kandidaat al gevonden heeft via Klassekrachten, betaalt u een aantrekkelijk, laag tarief. Payrollen is mogelijk vanaf  één dag tot een volledig schooljaar.

Klassekrachten is een dienst van Payroll Select. Payroll Select heeft jarenlange ervaring met payrolling in het onderwijs.

De voordelen van Payrolling via Klassekrachten:

  • Geen werkgeversrisico's
  • Meer flexibiliteit: vooral van belang bij invallers!
  • Mogelijkheid tot opbouw van ABP pensioen 
  • Voordeliger dan uitzenden
  • Geen kosten bij ziekteverzuim
  • Gratis scholing voor uw payroll-medewerkers via het Payroll Select Studieplein
  • Minder administratie rondom flexibel personeel

Meer weten?

Naam

Neem contact op met Leonie Vesterink (Sales Manager)

t: 06 10 85 87 85      

m: info@klassekrachten.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief