Onze diensten

Naam

 

Voor welke uitdaging staat u met betrekking tot uw recruitment? Kunt u hulp gebruiken met het vervullen van vacatures? Of wilt u als werkgever beter zichtbaar worden voor docenten? Wij helpen u graag!

 

Werving op maat

Klassekrachten ondersteunt en versnelt het wervingsproces door het slim inzetten van de juiste kanalen. We werken voortdurend aan het beter vindbaar maken van de vacaturebank met daarin uw vacatures. Door uw vacature gratis in onze online vacaturebank te plaatsen is uw vacature altijd beter vindbaar dan wanneer deze alleen op uw eigen website staat. Meer kans dus om gevonden te worden!

 

Recruitment op maat

Naast het verzorgen van de werving en selectie is Klassekrachten ook specialist op het gebied van recruitment. Wilt u meer zichtbaar zijn als werkgever? Of wilt u ontdekken welke stappen u online moet zetten om de juiste medewerker aan te trekken? Wat uw vraagstuk wat betreft recruitment ook is, we helpen u graag!

Zichtbaar zijn als werkgever
In de krappe arbeidsmarkt kan goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil maken. Een onderscheidend en duidelijk imago als school zorgt ervoor dat u precies díe medewerkers aantrekt die u nodig heeft. Wij helpen uw school door actief in gesprek te gaan en een oplossing op maat te bieden voor uw recruitmentvraagstuk. Of het nu gaat om het regelen van een individuele vervanging, het ontwikkelen van een speciale 'werken bij'-website tot het adviseren en uitvoeren van een strategisch recruitmentplan. 

Vacatureteksten herschrijven 
Het schrijven van een vacaturetekst lijkt simpel. U schrijft iets over de functie, waar u naar op zoekt bent en wat u de kandidaat kunt bieden. In de praktijk blijkt dat het schrijven van een goede vacaturetekst nog niet zo makkelijk als is als vaak wordt gedacht. Wilt u met uw vacaturetekst de juiste kandidaat aantrekken? Klassekrachten kan u helpen bij het herschrijven van uw vacaturetekst. Liever zelf leren om een aantrekkelijke en wervende vacaturetekst te schrijven? Dat kan ook! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Social media trainingen voor scholen
Wilt u leren hoe u social media effectief kunt inzetten bij de werving en selectie van uw personeel? Wij bieden een social media training waarin we u leren om social media op de juiste manier in te zetten om kandidaten te zoeken en het imago van de school te verbeteren.

Opleidingspartners
Het lerarentekort loopt op. Door de krapte op de arbeidsmarkt kunnen wij potentiële docenten die nog niet volledig bevoegd zijn helpen hun bevoegdheid te halen en in contact te brengen met onze opleidingspartners.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Vul het contactformulier in of neem contact op met onderstaande contactpersonen. 

  Naam

Leonie Vesterink 

Branche Manager Klassekrachten

local, phone icon 06 10 85 87 85

mail icon l.vesterink@payrollselect.nl
 

Fenny Daud

Fenny Daud 

Recruiter Klassekrachten

local, phone icon 06 13 11 95 75

mail icon f.daud@payrollselect.nl