Klassekrachten bezoekt de winnaar van de ’10.000 volgers actie’

Geplaatst: 03 Okt 2018

Categorie: Nieuws

Klassekrachten bezoekt de winnaar van de ’10.000 volgers actie’ | Klassekrachten

Feestjes vieren we niet alleen, dat doen we graag samen! Om te vieren dat wij onlangs de 10.000e volger hebben verwelkomd mochten wij een gaaf bordspel van Squla weggeven. Wij vroegen jullie op Facebook wie van jouw collega’s jij dit gave bordspel gunde.

Afgelopen week gingen wij op bezoek bij Yvonne, de gelukkige winnaar van het spel. Wij bezochten haar in de klas om het spel te overhandigen. Yvonne, bedankt voor je gastvrijheid dat wij jouw klas mochten bezoeken en we wensen je veel plezier met het bordspel!

 

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Squla. Wist je dat Squla gratis is voor elke leerkracht en zijn/haar leerlingen tijdens schooltijd? Maak binnen 5 minuten een account aan voor jouw groep op squla.nl/leerkracht

 
Naam
Ga naar het overzicht